Jon Palle Buhl

Om Jon Palle Buhl

Jon Palle Buhl yder juridisk rådgivning til danske og udenlandske, private og statsejede virksomheder, fonde og foreninger, offentlige myndigheder og enkeltpersoner.

Målsætningen er at rådgive på højeste faglige niveau og at gøre det effektivt og tilpasset den enkelte klients behov.

Jon Palle Buhl tilstræber et loyalt og tillidsfuldt forhold til vores klienter. Hver ansvarlige advokat er fortrolig med klientens særlige ønsker og behov og varetager eller koordinerer alle sager for den pågældende klient. Hurtig, effektiv og kompetent værdiskabende rådgivning er en kerneværdi.

Også i forhold til vores modparter tilstræber vi at yde en professionel og fast opposition, der alligevel opfattes som fair og ikke præget af kortsigtet smartness.

Hver enkelt af Jon Palle Buhls advokater kombinerer en bred juridisk viden med specialekspertise inden for de udvalgte retsområder, som den enkelte advokat interesserer sig for og har valgt særligt at beskæftige sig med.  Jon Palle Buhl trækker på et stærkt nationalt, men også både europæisk og globalt stærkt netværk, til at sikre effektive og pålidelige løsninger for vores klienter.

For at sikre det højeste faglige niveau prioriteres videre- og efteruddannelse og løbende opdatering af viden højt for samtlige partnere og medarbejdere. Jon Palle Buhl har en lang tradition for, at advokater og fuldmægtige underviser bl.a. på Københavns Universitet og deltager aktivt i arbejdet i Advokatsamfundet.

Fokusområder

Alle kontorets advokater rådgiver om generelle erhvervsmæssige forhold. Derudover fokuserer husets advokater på følgende områder og de subspecialer, som ligger naturligt derunder:

  • Erhverv, selskaber og finans
  • Tvistløsning og proces
  • Entreprise og fast ejendom
  • Private clients, rekonstruktion og insolvens
  • Medie- og ophavsret
  • IT og persondata