Jon Palle Buhl

Karriere

Advokater

Vi er løbende åbne for tilknytning af dygtige og erfarne advokater. Du er meget velkommen til at sende en ansøgning til advokat og partner Morten Boe Jakobsen (mbj@jpb.dk) bilagt CV, karakterudskrift og anden relevant dokumentation.

Advokatfuldmægtige

Vi søger løbende advokatfuldmægtige med gode juridiske kvalifikationer og stort engagement. Du skal være god til at samarbejde, være initiativrig og trives med selvstændige opgaver og klientkontakt.

Vi tilbyder dig en bred fuldmægtiguddannelse, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med sager inden for alle vores fagområder. Du vil både blive tilknyttet større sager i samarbejde med Jon Palle Buhls partnere og få egne sager med direkte klientkontakt. Din uddannelse vil blive skræddersyet, så den bedst muligt understøtter både din personlige og faglige udvikling. Det er vores mål, at din fuldmægtiguddannelse sikrer dig de bedste forudsætninger for dit videre karriereforløb uanset hvilken vej du måtte vælge. Du vil blive del af et team af jurister, hvor vi lægger vægt på at rådgive på højeste faglige niveau, og hvor alle spiller en væsentlig rolle. Vi er samtidige forskellige, ligesom der er plads til forskellige ambitioner hos os.

Du er meget velkommen til at sende en ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger til advokatsekretær Merethe Funch (mf@jpb.dk). Du er velkommen til at kontakte advokat Line Juul eller partner Morten Boe Jakobsen, hvis du vil vide mere.

Stud.jur.

Vi søger løbende engagerede studentermedhjælpere. Du er meget velkommen til at sende en ansøgning til Merethe Funch (mf@jpb.dk)  med CV, karakterudskrift og eventuel anden relevant dokumentation. Hvis du vil høre nærmere om arbejdet som studentermedhjælper, er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Martin Andersen, Sophie Jensen eller Frederik Villum.