Jon Palle Buhl

Family and Inheritance law,
Generational transition
and Estate processing

We assist with advice on wealth, generational succession, foundations and inheritance.

Jon Palle Buhls advokater indenfor Private Clients-området sikrer, at hele familien ikke falder fra hinanden, når man rammes af en skilsmisse. Vi er dybt forankret i skilsmisseretten, herunder lovgivningen omkring bodelinger, forældremyndighed, samvær, adoption og ægtefællebidrag. Vi giver dig den nødvendige juridisk ballast for at komme sikkert over på den anden side, herunder guider dig til det fremtidige forløb. Vi rådgiver tillige indenfor internationale forhold.

Vi rådgiver nye familier med de nødvendige dokumenter for et fremtidigt godt og roligt samspil med samejeoverenskomster, ægtepagter og testamenter.

Jon Palle Buhls advokater indenfor Private Clients-området er tillige særlig specialiseret i generationsskifte og arveret. Vi bistår og hjælper arvinger i konfliktfyldte dødsboer, og det er meget væsentligt for os, at alle føler sig hørt og kommer igennem en sorgfyldt periode på den bedst mulige måde.

Vi bistår både med offentlige og privat skiftede dødsboer, herunder sikrer at dødsbobehandlingen bliver en god og effektiv oplevelse for alle arvingerne.

Vi er et af de ledende kontorer på området for generationsskifte og sikrer ikke alene den privatretlige del med ægtepagter og testamenter, men har tillige altid skatterådgivningen og den selskabsretlige del med indover.

Vores partner inden for Private Clients-området, Therèse Kemp, er ratet i Band Tier 1 i Chambers grundet hendes høje specialisering i netop den korrekte planlægning af arven og generationsskiftet af virksomheden – herunder Private Wealth Law.

Family and Inheritance law, Generational transition and Estate processing

CONTACT JPB TODAY

Rasmus H. Nielsen

Attorney-at-law (H)

Therése Kemp

Attorney-at-law (H)

Ulrich B. Hartmann

Attorney-at-law (L)

Line Heitmann Høg

Attorney-at-law

Charlotte Møller Larsen

Attorney-at-law (H)